Post by padfooditisew on Feb 15, 2022 14:38:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ piiramatu raha häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ War of Rafts: Crazy Sea Battle 2022 version ▞▞▞
Vajab reklaamide ja mitme mängija eemaldamise võimalust
Hea, aga reklaame iga 2 minuti tagant
Aeglase mängu ja kõigi reklaamide vahel pole see eriti lõbus.
Tore
See mäng on lõbus, kuid te ehitate parve suuremaks, teie ekraan on suurem, mis on tõesti halb
Hea
See on reklaamirakendus, mitte mäng, see pakub teile palju videorakendusi, kuid kui teil on ebaõnnestunud missiooni uuesti proovimiseks vaja videot vaadata, pole see alati saadaval, ärge raisake oma aega selle allalaadimisele
Reklaami peaks mängus vähem olema. Igal järgmisel tasemel on reklaam
Mulle meeldib see nii väga, et sain neli korda bossiks saada. Aitäh sellise mängu loomise eest, sest see meeldib mulle. Annan sellele 5/5 tärni.
Igaüks võtab üle 3–4 reklaami.
Mulle meeldib see mäng, aga mulle ei meeldi see, kuidas su paadis võivad auku piiramatult olla augud
See mäng on okei, ma pole sõna otseses mõttes kunagi näinud sellel videot ja samuti on lihtne saada rohkem mehi ja võita lahinguid, ainus probleem on see, et ta peab teise meeskonna eest valvama, mõnikord on neil suurem kui sina ja siis läheb üliraske, aga ma ütleksin, et üks raskemaid asju on see, et aeg-ajalt saavad asjad otsa ja sa pead võitlema teiste inimestega, et saada rohkem asju, mitte et ma kurdan, see võib lihtsalt natuke tüütuks muutuda, kui kõik on suurem kui sina
ÄRA SAADA SEDA mängu, see on esmapilgul lõbus, kuid pärast esimese taseme ületamist näitab see lisamist (sama lisamist), mida te ei saa vahele jätta ega sealt maha tulla, teatab teile, et teie läheduses on kolm kauplust (lihtsalt juhuslikud poed), kuid kui lisamine oli pole seal ma arvan, et see oleks lõbus
Nagu näitab, aga palju reklaame
Ma mõtlen... Mäng on lõbus ja välja arvatud iga kord, kui taseme lõpetan, ilmub reklaam välja, nii et parandage see.
See pole tegelikult halb mäng, kuid tegelikult pole ka palju, see on üsna igav ja palju reklaame on palju, see mäng on lihtsalt reklaamid
Hea mäng kutt
Mäng on väga lõbus, kuid parve sõudmine on aeglane ja puudub kontroll, et viia mängijad või armee järgmisele tasemele. Aga kokkuvõttes hea mäng
lisab, et külmutas kogu mängu
Huvitav idee, vähese töö ja veidi vähem pealetungivate reklaamidega oleks hea mäng
Miks te ei võiks lisasid maha jätta 😒 see on praegu lihtsalt loll peale selle, et see on hea
See OLI lõbus mäng kuni viimase värskenduseni. Muidugi, graafika on veidi kenam ja saate kasutada rohkem vahendeid. Kuid te ei leia piisavalt inimesi, keda päästa, et esimest bossi võita! Ma eemaldan selle prügi.
See mäng on vale, Internet on keelatud ja kaartidel on ikka veel mängija525363 mängimas.... teiseks on igas etapis reklaam, mis tegelikult kulutab rohkem aega reklaamide vaatamisele, ja iga tase, mida peate vaatama, lisab avamise... Kui ma tahan reklaame vaadata, võin minna lehtedele, et sellest petta...
Pärast kõike on lisa. Mäng ise on okei, kuid see on ausalt öeldes väga tüütu. Iga kord, kui saavutate taseme või surete, kuvatakse reklaam. See poleks halb, kui see oleks iga 30 sekundi järel või vähem.
Play Together Boshqalar oqe
Igav
Liiga palju reklaame, et lõõgastuda ja mängule keskenduda.
uskumatult esinduslik, liiga vähe lahinguid igal tasemel. nii palju pause. sa ei saa lihtsalt mängida
Mäng on üldiselt lõbus. Soovin lihtsalt, et parv oleks tundlikum ja saaks parvedel veidi kiiremini minna
Hea aga halb pidevate lisadega
See on tegelikult hea mäng, ainult natuke reklaame hahah, aga see lasi ka mu igavuse minema
Ma armastan seda mängu, see on lõbus ja hull, mõnikord on mu keskmine ka hull, et nad muudkui tiirlevad palju, mis on naljakas.
Päris hea, kuid reklaamid on probleemi põhjuseks igal lõpetatud tasemel, reklaamid ilmuvad. Ja see on hiline
Ma mõtlen, et see on lahe, kuid iga kord, kui alistate bossi, kaotate kõik ja paat on aeglane, nii et palun parandage see
Reklaamid ei häiri nii palju, kui arvestada, et neid pole nii palju ja ainus põhjus, miks ma staari välja jätan, on see, et mängus on valikuvõimaluste puudumine, kuid sellegipoolest on mäng suurepärane
Tore mäng, aga mul on selle mängimisest igav
,🤩
Lõbus, kuid vajab mõningaid parandusi. Kaotamine on nii elav ja dramaatiline. Võitmine on selles osas pettumus. Mõnikord ei saa kokku kukkuda, parved ja saareväljakud, pommid pole midagi, animatsioone ega kahjustusi. Pärast mitmete paranduste tegemist on ülevaadet muudetud. Täname lugemise eest.
Lõplikult lihtne. Absoluutselt 0 väljakutse.
See on täpselt nagu lisand. Kindlasti reklaamipõhine, kuid see on lõbus väike mäng
War of Rafts: Crazy Sea Battle Аркаде akva
Tõesti lõbus, kuid ma tahaksin, et te kõik lisaksite sõpru ja lisaksite pvp
Alguses on see lõbus. Kuid see on nii korduv, et see muutub kiiresti igavaks.
Hea idee, kuid pärast 2-3 korda mängimist muutub see igavaks ja korduvaks.
War of Rafts: Tempur Lautan Arked ogbw
Pärast viimast värskendust, kui taseme bossi alistades, mäng enam ei edene, kaamera ei järgi ja ma saan endiselt ringi liikuda, kui tase oleks pidanud lõppema
War of Rafts: Crazy Sea Battle Arkadne igre jjti
Hea aja tapja, väga sõltuvust tekitav, ei vaja reklaami pärast igat taset.
Nautige uut värskendust, mis toob kaasa lahedaid täiendusi. Kuigi Magneti tornid on väga lollakad, eriti kui teil on rohkem kui 1 saarel, kus hõljukid tõmmatakse iga torni vahele ja neid ei püüta. 3*, kui kvaliteet kõrvale jätta, on see lõbus mäng ja reklaamid pole sarnaste mängudega võrreldes hullud.
Soovitan seda mängu, sest seda on nii lõbus mängida ja saate mängida kõikjal, kus pole WiFi-ühendust, ja nii lõbus on koguda oma paadi värvimuutusi.
War of Rafts: Crazy Sea Battle Árkádjátékok mrih
See mäng on lõbus, kuid mõnikord mäng peatub
Hea mäng väga lõbus
Mäng mulle meeldib, kuid mul ei lase mäng edasi minna 3ndast tasemest... Aga muidu on mäng hea.