Post by padfooditisew on Feb 15, 2022 14:35:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Object Hunt ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Object Hunt IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира много злато ▞▞▞
▞▞▞ Object Hunt 2022 version ▞▞▞
Забавна игра, но твърде много реклами. Кара те да мислиш, че играеш с реални хора, но всъщност те са просто ботове. Ако прекъснете връзката си с интернет, това няма да ви позволи да започнете кръг. Въпреки това, ако сте част от пътя и прекъснете връзката си, тя ще продължи да играе, сякаш все още сте свързани. Нечестността и количеството реклами са просто мръсни тактики на приложението.
Честно казано исках да опитам и очаквах разочарование, но... това беше по-лошо, отколкото си мислех. -Играта ви принуждава да играете с включен Wi-Fi, въпреки че е болезнено очевидно, че всички останали "играчи" са ботове, само за да могат да ви наложат абсурдното количество реклами за 3 секунди игра! Графиката е добра за типа игра, но какви са тези контроли? Дайте на играчите ориентир за движение или нещо подобно. Дори да имаш време като убиец да намериш хора, би било хубаво.
Тогава причината, поради която дадох на тази игра 3 звезди, защото джойстикът е доста труден за управление и може би можете да го направите така, сякаш можете да промените обекта, защото винаги получавам обекта, който е тоалетна, така че това е всичко.
Лесен, лесен за използване LRU кеш в Java - - 2022
Тази игра е страхотна, но колко пъти видях реклама беше УЖАСНО! И аз трябва да бъда прасенцето, но ви дава улики къде са хората. Давам на това 3 звезди и НИКОГА не ставате прасенце.
OBJECT HUNT е любимата ми игра невероятна игра, но винаги се крия, искам да бъда ловецът
Brain Out: Can you pass it? ধাঁধা vsw
Видях забавно, но обичам да се крия, но вие поправяте изоставания, благодаря ви☺️☺️☺️❤️❤️
Харесвам играта, но продължава да замръзва след като играя. Деинсталирах и преинсталирах играта и тя е добра до определен момент, но след като получа няколко от различните скинове, тя замръзва на 40% на един от тях.
Не изтегляйте! Това е 100% фалшиво. Вие дори не играете срещу други играчи, но това се опитва да ви накара да мислите, че сте. Има буквално реклама на всеки 30 секунди и дори не преувеличавам
Това е точно като piggy в Roblox между другото, предлагам Roblox, че е толкова забавно, но мисля, че трябва да има повече хора, които познавате, колкото повече, толкова по-весело! това е любимата ми игра за игра и когато просто ми е скучно, силно го препоръчвам !
Преди обичах това, но сега го мразя, много реклами и произволно избира това, което сте. Значи три звезди
Не мога да натискам бутоните, но играта е толкова добра
Всеки път, когато загубя или когато спечеля и натисна събиране, винаги извежда поредната реклама всеки път и ден, давам му оценка с две звезди, защото наистина не харесвам реклами, защото искам да възобновя играта си без обида
Тази игра по същество копира две игри на Roblox, наречени Piggy и Blox Hunt, и ги слее заедно, но е много по-лошо. След всеки рунд има реклама. Разбирам, че разработчиците трябва да правят пари, но показването на толкова много реклами е просто алчност. Човекът, който трябва да ви преследва, очевидно е бот, тъй като дори когато се скрих на най-лошото място, той все още не можеше да ме намери. Ако е възможно, бих дал нула звезди.
Наистина забавно да търсиш и криеш, но когато търсиш е най-доброто
Хммм беше добре, но ми беше трудно да се движа? Не знам! Наистина ли няма нищо от там?
Има добра концепция за игра, но твърде много реклами. Знам, че мога просто да включа самолетен режим или нещо подобно, но не искам. Контролите са тромави и неудобни. В него е твърде лесно да се спечели. Не е смешно. Поне това не е поредната копия на minecraft. Човече, мразя ги. Защо нямат безплатен майнкрафт? Те трябва да направят един от тях. Бих платил пари, за да инсталирам един от тях. Изчакайте! Това би било глупаво. Ако все още четете това хейееееееееееееееееееееееее добре за вас. добре за теб.....😑
Моят опит е добър, защото героите
Искам да кажа, че е доста забавно, но харесвам много и избира само човека, който е точно на същото място, така че казвам преглед с три звезди, но харесвам, моля, поправете го, така че да станете търсещият също като половината от времето където търсачът и половината от времето бяха като не или като модел като търсач търсач, скриващ се и след това търсещ търсач все пак, моля, коригирайте изоставането.
Мисля, че това е толкова забавно, но ми се иска да можете да изберете какъв обект да сте и по-малко или без реклами по-евтино Като цяло обичам тази игра
Sirius Software, Sofia (2022) - FindHealthClinics
Твърде много реклами прави мен и приятелите ми скучни. Забавна игра. ще бъде по-добре, ако тази игра може да се играе онлайн или WiFi с приятели, същата като тази известна сред нас. Добавете нов режим или други компании ще го направят.
Forplay.bg видео Където текстовете имат значение!
The Tiny Bang Story - hidden object hunt games за Android
Дадох на тази игра една звезда преди това има много добавки като след ЕДНА ИГРА Две добавки Litterly Ik трябва да имате добавки за да и да, но fr
играта е качулка, но рекламите играят толкова много, че това е лошото на тази игра
Всеки път, когато има реклама, когато искате ново нещо или когато изчистите ниво или отворите сандък
Mole Hunt - Android Apps on Google Play Mole Hunt is an addictive classic whack-a-mole game! It will grab your attention and keep you and your kids
Това е забавно, но твърде много реклами и е скучно с течение на времето и може да стане бъг и те ви карат да правите същото нещо, така че не е много забавно.
Твърде много реклами. Има потенциал, но дори не е близо до това, в което се превърнаха някои други игри. Неговите ботове всеки път. Иска ми се да имате възможност да играете с приятели
Object Hunt Priložnostne mkjl
Просто е забавно и когато си самотен, те са просто случайни хора в играта и вече не се чувстваш самотен.😊🤗😶
Най-добрата игра, но твърде много реклами
Тази игра е много добра, но трябва да гледам много реклами, но освен това играта е перфектна.😀
Obokozu APK Android App свалите безплатно - veapps
Крия много, харесва ми, вместо просто "ловуване на хора", обичам лов на обекти!
Object Hunt Gündəlik seg
Толкова е забавно ще играете за лов на обекти за първи път, играете толкова забавно
Много хубава игра но защо все печеля?
Страхотна креативност, добра графика, добри контроли, лоша игра.
Това е много забавна игра😂😂😂😂
Толкова много го харесвам, това напомня на мама за моето детство, когато се криех само с помощта на Blanket s😂😂😂
Тази игра трябва да се нарича "добавяне на симулатор" това, което казвам е, че има ТОЛКОВА ДОБАВЕНИЯ, но аз харесвам играта, защото не е скучна
никога
Харесвам тази игра, но има проблеми и след това губя, а също и когато съм тоалетна, не мога да притисна гърба си към никакъв предмет. Ако поправите всичко това (и безполезните реклами), ще оценя това с пет звезди.
dont need MINECRAFT like Craft System - Steam Community
Забавно ми е и отнема много време, смешно е!
Не ми хареса много как, когато използвате екран на телефона, всичко е смачкано.
Тъпа е
Играта не е много лоша 😜 Харесва ми 😛 Играта виждам друго съобщение 🐱 удовлетворяваща е